Agenda

Geen agenda in December 2017
Welkom op de Website van Drumschool Rhythm inc.

Welkom!

 

Kijk rustig even rond op onze website, we hopen dat je het leuk vind!

Wil je graag drumles in Rijnsburg? Ga dan naar deze pagina en stuur een

mailtje of bel voor een gratis proefles!

 

 

 

 

Op drumschool Rhythm Inc. in Rijnsburg wordt al meer dan 15 jaar Drumles, en Cajonles gegeven aan enthousiaste drummers uit heel Nederland, van alle leeftijden en alle niveau's.

Wij, Mendel Moerenhout en Arie Remmelzwaal, zijn ervaren drummers die met een grote passie voor muziek jou willen helpen om een zo goed mogelijke drummer te worden, zodat je kunt meespelen met muziek, in een band kunt spelen en je met je instrument je gevoel kunt uiten.

Het maakt niet uit of je nou jong bent of oud, iedereen is welkom. Er zijn zelf twee blinde drummers die met heel veel plezier elke week komen lessen!

 

Er wordt uitsluitend privé-les gegeven, zodat wij je de aandacht kunnen geven die je nodig hebt.

 

Je kunt elke week lessen, eens in de veertien dagen, een half uur of een uur, net wat je uitkomt.

Wil je je techniek verbeteren of dieper in een bepaalde stijl duiken? Dan is dit de beste plek en daar winden wij geen doekjes om!

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat jij nodig hebt om je spel op een hoger niveau te tillen, en dat doen we met heel veel passie en plezier!

 

Het hele jaar door ben je welkom om een (gratis) proefles te komen volgen. Als er nog plek is in het rooster, dan kun je direct beginnen met lessen.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen per telefoon of via e-mail.

 

 

YOUTUBE

 

 

 

Drumles Rijnsburg, Drumles Katwijk, Drumles Oegstgeest, Drumles Noordwijk, Drumles Noordwijkerhout, Drumles Voorhout.

 

 

 

 

 
  Drummers voor drummers

  Gepubliceerd op 29-06-2016

  Leren, spelen en inspireren

   

  Dat is het motto van Drumschool Rhythm inc. in Rijnsburg. 

  Laten we eerlijk zijn: drummen is gewoon helemaal te gek!

  Of je nou nou in je eentje speelt, samen met andere drummers, met muziek meespeelt of het podium op gaat met je eigen band, Het geeft altijd een enorme kick.

  Bij Drumschool Rhythm inc. geloven we dat als je de grooves, chops en technieken op de juiste manier leert, je boven jezelf uitstijgt, en dat is ons doel.

  Wij willen je inspireren, zodat je meer leert en steeds beter gaat spelen.

  Met meer dan 15 jaar ervaring weten we wat nodig is om je te helpen op een hoger plan te komen, en je bent van harte welkom om gewoon een keer vrijblijvend langs te komen om het te ervaren!

   

  Tot gauw!

   

   

   

   

   

   

   

   

  Drumles Rijnsburg, Drumles Katwijk, Drumles Oegstgeest, Drumles Noordwijk, Drumles Noordwijkerhout, Drumles Voorhout, Drumles Leiden Drumschool, Muziekles.

  Nieuw Seizoen!

  Gepubliceerd op 2-09-2015

  Het is alweer het 14de seizoen van Drumschool Rhythm inc. en ook dit belooft weer een supertof seizoen te worden!

   

  We zijn alweer begonnen de nieuwste hits van nu uit te pluizen en mee te spelen, alle verschillende variaties en mogelijkheden te proberen om te kunnen improviseren.

   

  Foo Fighters, Tower of Power, Toto, Kensington, The Script, Kings of Leon, Arctic Monkeys, Muse, Felix Jaehn, Kenny B, Jason Derulo, Jess Glynne en ga zo maar door, ze komen allemaal langs!

   

  Waar het eigenlijk op neer komt is dat je de nummers leert spelen die jij tof vind, en ondertussen leren we je alles wat je nodig hebt om echt goed te kunnen drummen, in een band te kunnen spelen en, als je dat graag wilt, op het conservatorium aangenomen te worden om van muziek je beroep te maken!

   

  Dus kom een keertje langs om te kijken en te proberen, er zijn nog wat plekken over!

   

   

   

   

   

   

  Drumles Rijnsburg, Drumles Katwijk, Drumles Oegstgeest, Drumles Noordwijk, Drumles Noordwijkerhout, Drumles Voorhout.