Drumschool

Drummers voor drummers, Leren, Spelen & Inspireren…. Dit is al meer dan 15 jaar het motto bij Drumschool Rhythm inc. en de reden waarom hier zoveel drummers van alle leeftijden komen om:

  • Te leren drummen
  • Een boost aan creativiteit te krijgen
  • Gemotiveerd te worden
  • Nieuwe technieken te leren
  • Muziek te leren maken

Wij geven drumles aan iedereen: jongens, meisjes, kinderen, volwassenen en alles daar tussenin…

En dat je hier veel kunt leren, blijkt uit het feit dat drummers hier gemiddeld 7 jaar blijven hangen, en daar zijn we heel trots op! We geloven dat privé-les het beste werkt om een goeie drummer te kunnen worden. Samen zoeken we naar je grenzen, zodat we je kunnen helpen om over die grenzen heen te gaan.

Leren drummen is als het leren van een nieuwe taal: ken je de taal goed, dan kun je beter zeggen wat je denkt of voelt. Zo kun je gezellig ‘kletsen’ met andere muzikanten, dàt is wat muziekmaken is: communiceren!

Creatief zijn is wat drummen nóg veel leuker maakt, en guess what? Creatief zijn kun je leren, en daar zijn we hier heel erg goed in! Door “out off the box” te denken ontwikkel je je eigen identiteit als muzikant. Iedereen is uniek en dat horen we graag!

Drummen is niet makkelijk, dat zul je al snel merken…. Frustratie hoort erbij. Drumles geven is niet alleen maar ritmes aanleren en met muziek meespelen. We willen je helpen en motiveren, ook als het even niet lukt. Tips en trucs die wij hebben geleerd aan je doorgeven om verder te komen en te leren genieten van het proces. Want wanneer je iets leuk vindt, leer je meer en leer je het sneller!

“Goeie techniek is het halve werk”, zegt het spreekwoord…. Soms vraag je je af: hoe doet die drummer dat? Hoe kan hij dat zo lang volhouden en zo snel spelen? Wij laten je zien hoe die drummer dat doet, en daarna gaan we samen aan de slag zodat jij dat ook kan. Maar daar stoppen we niet, want we leren je ook wat je er nog meer mee kunt. Creativiteit, weet je nog? Met die creativiteit, motivatie en techniek leren we je om ècht muziek te gaan maken en meer te doen dan alleen met dat nummer meespelen… Als je droomt het podium op te gaan met je eigen band, dan werken we er hier samen aan zodat die droom uit gaat komen….