Drumschool Rijnsburg

Op drumschool Rhythm Inc. in Rijnsburg wordt al meer dan 15 jaar Drumles, en Cajonles gegeven aan enthousiaste drummers uit heel Nederland, van alle leeftijden en alle niveau's. 

Wij, Mendel Moerenhout en Arie Remmelzwaal, zijn ervaren drummers die met een grote passie voor muziek jou willen helpen om een zo goed mogelijke drummer te worden, zodat je kunt meespelen met muziek, in een band kunt spelen en je met je instrument je gevoel kunt uiten.

Het maakt niet uit of je nou jong bent of oud, iedereen is welkom. Er zijn zelf twee blinde drummers die met heel veel plezier elke week komen lessen!

 

Er wordt uitsluitend privé-les gegeven, zodat wij je de aandacht kunnen geven die je nodig hebt.

 

Je kunt elke week lessen, eens in de veertien dagen, een half uur of een uur, net wat je uitkomt.

Wil je je techniek verbeteren of dieper in een bepaalde stijl duiken? Dan is dit de beste plek en daar winden wij geen doekjes om!

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat jij nodig hebt om je spel op een hoger niveau te tillen, en dat doen we met heel veel passie en plezier!

 

Het hele jaar door ben je welkom om een (gratis) proefles te komen volgen. Als er nog plek is in het rooster, dan kun je direct beginnen met lessen.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen per telefoon of via e-mail.

 

 

 

 

 

 

Drumles Rijnsburg, Drumles Katwijk, Drumles Oegstgeest, Drumles Noordwijk, Drumles Noordwijkerhout, Drumles Voorhout.