Your address will show here +12 34 56 78

Chris van Breda 'Mendel weet in zijn lessen de perfecte balans
te vinden tussen theorie en praktijk.
Daardoor heb ik ontzettend veel van hem geleerd, altijd met veel plezier.
Bovendien is hij, naast een goede drummer
en leraar, inspirerend, motiverend
en fijn in de omgang.
Daarom kan ik iedereen aanraden drumles te volgen bij Mendel!'
Jordy Kloos "Toen ik 12 jaar was ben ik bij Rhythm inc. op les gegaan. Mendel heeft mij meteen noten leren lezen, daar heb ik heel veel voordelen uit gehaald!
Van Mendel heb ik meer geleerd dan alleen drummen, door hem ben ik muziek en drummen meer gaan waarderen! Mendel is een man met een groot hart en veel passie voor het lesgeven..."
Jeroen Bol Drummen heeft me altijd geboeid, ondanks dat ik ooit de keuze heb gemaakt om gitaar te gaan spelen. Op een dag een drumstel gekocht en zelf aan de slag gegaan.
Maar op een gegeven moment kwam ik niet verder: de basis ontbrak.
Daarom heb ik 2 jaar geleden het besluit genomen om op les te gaan bij Rhythminc; nog geen moment spijt van gehad! Mendel is een ervaren muzikant en docent en daarnaast een leuke kerel om mee samen te werken. Hij weet op een duidelijke manier de techniek, rudiments en de fijne kneepjes van het drummen over te brengen. Wat me echt aanspreekt, is dat de muziek die ik leuk vind centraal staat. We gaan samen met een song aan de slag waarbij hij de juiste balans bewaakt tussen theorie en het toepassen. Elke song is weer ontdekkingstocht waarbij je grenzen worden verlegd. Ik speel nu dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Drumlessen zijn echt te gek en kijk er wekelijks naar uit. Ik durft te zeggen dat ik er ook een betere gitarist van ben geworden.
Zoë Kuijer "Ik vind het leuk bij Mendel, omdat hij me leerde roffelen, en leuk en goed lesgeeft, en ik daardoor ook al met liedjes mee kan spelen!" Jaco Zuiderduin "Ik had al een aantal jaren het idee om te gaan leren drummen
omdat ik gek ben op muziek, met de name de wat hardere muziek...
Ik had wat informatie gehad van andere ervaren drummers uit Katwijk en zo kwam ik bij Mendel terecht.
De lessen worden rustig en duidelijk gegeven, en je krijgt al vrij snel huiswerk mee om een bekend nummer mee te gaan spelen.
Wat ik wel ervaar is dat je echt les nodig hebt om alles onder de knie te krijgen, maar dan ben je hier aan het juiste adres!"
Jaïr Hoogerdijk "6 jaar geleden ben ik begonnen met lessen bij Rhythm inc.
Ik heb de afgelopen jaren echt vooruitgang geboekt met drummen. Naast dat Mendel een hele chille kerel is, kan hij ook nog top lesgeven!
Heb veel goeie theorie en praktijklessen gehad waar ik echt wat aan heb tijdens optredens!
Drumles bij Mendel is zeker een aanrader, ik ben blij dat hij mijn leraar is en ik hoop nog jaren bij hem te mogen lessen!"
Aron Verhaar "Anderhalf jaar geleden had ik voor het eerst les bij Mendel.
Hij heeft me in die tijd heel veel nieuwe dingen geleerd, en bovendien de motivatie gegeven om nieuwe dingen te blijven leren! Ik kwam als jongetje die alleen maar zo hard mogelijk met z'n stokken wilde slaan, en Mendel heeft het voor elkaar gekregen om er heel veel techniek bij te krijgen, waardoor het drummen nog leuker is geworden. Hij heeft mij, en nog vele anderen, heel erg geholpen betere drummers te worden..."
drumles katwijk drumles katwijk
drumles bollenstreek, drumschool bollenstreek, drumles Rijnsburg, drumschool Rijnsburg, drumles Voorhout, drumschool Voorhout, drumles Katwijk, drumschool Katwijk, drumles Noordwijk, drumschool Noordwijk, drumles Leiden, drumschool Leiden, drumles Oegstgeest, drumschool Oegstgeest, drumles Valkenburg, drumschool Valkenburg, drumles Noordwijkerhout, drumschool Noordwijkerhout.